Orgasme for kvinner sex historie

orgasme for kvinner sex historie

Faktisk var det slik at den eneste gruppen med kvinner som sjelden ble rapportert å lide av hysteri var hardt arbeidene kvinner i arbeiderklassen som var gift. Antakeligvis var de alt for slitne etter en lang, hard dag med jobb til å tenke på sex overhodet. Behandling Dersom man led av hysteri så oppsøkte man naturlig nok legen for å få behandling.

De fleste leger var mer enn villig til å behandle, ikke slik å forstå at de selv fikk noen nytelse ut av det, men det var svært inntektsgivende arbeide, tatt i betraktning at pasienten neppe noen sinne kom til å bli helt frisk hun kom med andre ord til å bli en fast "gjest" i lang tid og hun kom aldri til å dø av sykdommen.

For var det en ting leger mislikte, så var det å få ett rykte som tilsa at en stor del av deres pasienter døde. Foruten behandling, så ble giftemål regnet som den sikreste motgiften mot hysteri, og der ligger kanskje noe av grunnen til at det før var vanlig å gifte seg i svært ung alder?

Men heller ikke giftemål fungerte alltid, det er da verdt å merke seg at det aldri var snakk om at den nybakte ektemann som var udugelig i halmen, nei da, det var kvinnen som var alvorlig rammet av hysteri. Selve behandlingen var i grunn ganske enkel.

Pasienten fikk simpelthen massert kjønnorganene med forskjellige oljer fra liljer, moskus, krokus eller andre blomster, fortrinnsvis med en av legens fingre i vagina. Dette var en behandling som tok en del tid, opptill 1 time er det skrevet og ble betegnet som en ganske vanskelig oppgave for den gode doktor. Nathaniel Highmore skrev i en notat hvor han beskrev behandlingsmetoden som "noe som minnet om å lage sirkler på bordet med den ene hånden samtidig som man beveget den andre hånden opp og ned i rette linjer.

Hun fikk med andre ord en orgasme. Nathaniel var for øvrig den første som konkluderte med at pasienten opplevde en orgasme. Han brukte ordet orgasmum som er latinsk for orgasme. På dette punktet ble han ignorert og hans mening ble ikke tillagt noen vekt før år senere. Ett fascinerende faktum er at selv om pasienten ble onanert frem til en orgasme som behandling, så ble det ikke sett på som sex.

For at det skulle kunne kalles sex så måtte to forutsetninger være til stede: Mannens penis måtte penetrere kvinnen. Mannen måtte få utløsning. Det høres kanskje rart ut, men slik var tankegangen og slik var faktisk loven i fks.

USA inntill ganske nylig. Hvem husker ikke Bill Clintons påstand: I did not have sex with that woman! Den gang han var ung ble ikke det han gjorde betegnet som sex, siden de to overnevnte faktorer ikke var til stede. Antakeligvis forsto ikke engang legen at det var snakk om en orgasme, i hvert fall var det først rundt at noen faktisk konkluderte med at resultatet av behandlingen var en orgasme. Faktisk så var det vanlig å sammenligne resultatet av behandlingen med ett mildt epileptisk anfall.

Man kan jo spørre seg om legens kone gikk til en annen lege for å få behandling, for hennes mann hadde tydeligvis minimal kunnskap om kvinnens orgasme. Det finnes en mengde journaler hvor kvinnens orgasme er beskrevet ned til den minste sammentrekning i skjeden og det minste lave klynk. Det kan syntes som legestanden var svært så fascinert av dette som de overhodet ikke greide å forstå hva var.

I Asia ble kvinnens orgasme regnet som essensiell dersom man skulle få barn. I Europa og senere i USA var man ikke så nøye på det. Man kan vel spørre seg om de fleste menn overhodet visste hva en orgasme var, for sikkert er det i hvert fall at legene som behandlet hysteriske kvinner ikke en eneste gang i sine journaler noterte noe som skulle tilsi at de forsto at det de faktisk gjorde var å gi sine pasienter orgasmer.

Amming kan gi orgasme Én av tre kvinner kan bli seksuelt tent når de ammer. Erotiske følelser ved amming er bra for både mor og barn. Orgasmen kan starte veene Hormonene i kvinnekroppen under en fødsel er også til stede i kvinnens sexliv — inkludert i orgasmen som kan sette i gang veene. Glid gjør godt - for alle aldre Kvinner som benytter glidemiddel opplever mer nytelsesfull sex og mindre irritasjon. Dette gjelder for kvinner i alle aldre. Betty Dodson viser deg den skjulte klitoris!

Betty Dodson tegner og forteller om klitoris! Ni av ti fikk orgasme med Cupidos massasjeapparat Ni av ti anorgastiske kvinner oppnådde meget gode resultater med MX Fighter. Vibrerende historieforfalskning Har du hørt at det var de puritanske viktorianerne som oppfant vibratoren?

Bra, for det stemmer ikke. Lesbiske på orgasmetoppen En amerikansk undersøkelse viser at det er de lesbiske som troner på orgasmetoppen. Da psykiatrien tok klitoris Også vestlige kvinner er blitt utsatt for  omskjæring av klitoris.

Det er et mørkt og ukjent kapittel i vår historie. Nytelsesfull sex - selv etter kvinnelig omskjæring Mange tror at omskjærte kvinner ikke kan ha god sex. Men de kan ha et nytelsesfullt og tilfredsstillende sexliv med hyppige orgasmer. Tren bekkenbunnen for bedre helse og sterkere orgasmer Med trening kan du unngå kroniske helseplager. Kvinner kan få sterkere orgasmer og menn kraftigere ejakulasjon! Orgasme med brukket rygg Kvinner som har brukket ryggsøylen og er blitt lamme, kan fantasere seg fram til fullverdige orgasmer.

Tenke seg til en orgasme Kan kvinner fantasere seg til orgasmer? Kan de komme uten fysisk stimulering av kjønnsorganene? Ja, sier Beverly Whipple som har forsket på kvinners orgasmer i årevis. Ikke tenk på orgasmen Problemer med å få orgasme?

Da bør du nyte istedenfor tenke, viser en nederlandsk studie. Hun elsker smerte-sex En dag for 13 år siden tuslet hun til butikken for å handle. Plutselig stirret hun på en pose med klesklyper. Kvinnens seksualitet Her finner du mer generell informasjon om kvinnens seksualitet.

Mannens seksualitet Hva vet mannen om andre menns seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig kvinnen om den? Har du behov for å vite mer? Partnervalg, flørt og dating Er det tilfeldighetene som rår når folk finner hverandre, forfører hverandre og blir sammen? Samlivets seksualitet Godt å vite når du investerer i et samliv som skal fungere godt og sikre deg et godt liv. Fra Cupidos arkiv Cupido har i over 30 år rapportert om seksualitetens betydning for mestringsevne, selvaktelse, livskvalitet og helse.

Innhold i Cupido på nett: På nett siden Cupido Grupper Gruppekategorier for medlemsstyrte grupper i Cupido Club:

... Foreløpig er det bare litt om hysteri som man kurerte gjennom å stimulere klitoris i tidligere tider. Ved hennes side sitter kollega Betty Dodson 82 og gir råd. Klitoris er avgjørende Forskernes forslag til forklaring går ut på at penetreringen stimulerer klitoris gjennom skjedeveggen, og at effekten er størst hvis veggen er tykk. Vi skal ta deg med på en reise i historien og dele med deg en del av det din historie lærer på skolen aldri ville snakke om. Erotiske følelser ved amming er bra for både mor og barn. Copyright © Cupido.

Menn nektet simpelthen å tro at ikke deres penis alene var nok til å tilfredstille en hvilken som helst kvinne! Dessuten var det såpass mange, både gifte og prostituerte, som led av denne mystiske "sykdommen" og disse fikk jo sex nok, så slik kunne det så absolutt ikke være.

De følgende sidene har vi satt oss fore å fortelle utdrag av denne "glemte" delen av historien. Vi snakker her om kvinners seksuelle behov som på det nærmeste har vært neglisjert i år. Så, når menn innså at de hadde gjort så mye feil, valgte de å "glemme" det de hadde gjort og forsøkte å fremstå som gode elskere, helt tilbake i tid.

De ville vel kanskje ikke at det skulle bli kjent at deres oldefar var en udugelig elsker.. Dukker det opp nedskrevne eksempler på hysteri og behandlingsmåter både i Egypt, Hellas og i Europa.

Skrifter fra denne perioden er rimelig samstemte både når det gjelder symptomer og hvordan det skal behandles, en behandling som først blir tema for en debatt år senere når Sigmund Freud slipper løs sine teorier om menneskers seksualitet.

En pasient som hadde symptomer som fks, konsentrasjonsproblemer, aggresjon, svimmelhet, manglende matlyst eller en hel rekke andre ting ble nærmest automatisk diagnostisert som hysterisk, i hvert fall dersom hun ikke var gift. Men selv gift kvinner fikk behandling, dersom flere symptomer skulle melde seg.

Enker, nonner eller kvinner som av andre grunner var avskåret fra "vanlig" seksuelt samkvem var som oftest faste pasienter hos en eller annen lege.

Kvinner som ikke hadde hatt sin seksuelle debut var ett mye diskutert tema, skulle man eller skulle man ikke behandle disse? De fleste syntes å være enige om at de skulle man ikke, med mindre det var snakk om kvinner som neppe kom til å ha sex, noensinne.

Her foreskrev man simpelthen ett giftemål, og regnet det som medisin god nok. Faktisk var det slik at den eneste gruppen med kvinner som sjelden ble rapportert å lide av hysteri var hardt arbeidene kvinner i arbeiderklassen som var gift.

Antakeligvis var de alt for slitne etter en lang, hard dag med jobb til å tenke på sex overhodet. Behandling Dersom man led av hysteri så oppsøkte man naturlig nok legen for å få behandling. De fleste leger var mer enn villig til å behandle, ikke slik å forstå at de selv fikk noen nytelse ut av det, men det var svært inntektsgivende arbeide, tatt i betraktning at pasienten neppe noen sinne kom til å bli helt frisk hun kom med andre ord til å bli en fast "gjest" i lang tid og hun kom aldri til å dø av sykdommen.

For var det en ting leger mislikte, så var det å få ett rykte som tilsa at en stor del av deres pasienter døde. Foruten behandling, så ble giftemål regnet som den sikreste motgiften mot hysteri, og der ligger kanskje noe av grunnen til at det før var vanlig å gifte seg i svært ung alder? Men heller ikke giftemål fungerte alltid, det er da verdt å merke seg at det aldri var snakk om at den nybakte ektemann som var udugelig i halmen, nei da, det var kvinnen som var alvorlig rammet av hysteri.

Selve behandlingen var i grunn ganske enkel. Pasienten fikk simpelthen massert kjønnorganene med forskjellige oljer fra liljer, moskus, krokus eller andre blomster, fortrinnsvis med en av legens fingre i vagina. Dette var en behandling som tok en del tid, opptill 1 time er det skrevet og ble betegnet som en ganske vanskelig oppgave for den gode doktor.

Nathaniel Highmore skrev i en notat hvor han beskrev behandlingsmetoden som "noe som minnet om å lage sirkler på bordet med den ene hånden samtidig som man beveget den andre hånden opp og ned i rette linjer. Hun fikk med andre ord en orgasme.

Nathaniel var for øvrig den første som konkluderte med at pasienten opplevde en orgasme. Han brukte ordet orgasmum som er latinsk for orgasme. På dette punktet ble han ignorert og hans mening ble ikke tillagt noen vekt før år senere. Ett fascinerende faktum er at selv om pasienten ble onanert frem til en orgasme som behandling, så ble det ikke sett på som sex. For at det skulle kunne kalles sex så måtte to forutsetninger være til stede: Mannens penis måtte penetrere kvinnen.

Intensiteten er 18 prosent høyere når du tar henne bakfra. Dette gir henne mer direkte stimulans, du kommer dypere i henne og dette er dessuten mange jenter og gutters favorittposisjon. Forskere har kommet frem til at den beste stillingen for at hun skal få orgasme, er den såkalte Coital Alignment Technique.

I korte trekk går den ut på at mannen løfter seg litt opp, slik at roten av penis kommer i kontakt med hennes klitoris, hun legger bena rundt lårene hans og så skal man bevege seg rytmisk og langsomt, bare med underlivet.

I en undersøkelse økte andelen kvinner som fikk orgasme under samleiet fra 24 prosent til Ta en slurk champagne før du går ned på henne, og boblene vil gi henne økt nytelse.

Både menn og kvinner i undersøkelsen hevdet at de ønsket at forspillet skulle vare lenger, faktisk nesten dobbelt så lenge som hele samleie varer i snitt. Så her er det en smule ubalanse. Om du er litt usikker på nøyaktig hva du skal bedrive tiden med under forspillet, får du noen gode tips her:.

Intim kroppsmassasje er aldri feil, og dersom du velger en olje som inneholder vitamin C og E vil det øke hennes seksuelle drifter og det kan gi henne raskere, og flere, orgasmer.

I tillegg til g-punktet og klitoris har kvinner en rekke erogene soner i den ytre tredelen av vagina. Imidlertid varierer «geografien» der nede fra kvinne til kvinne. Ta deg god tid til å finne ut av hvor hennes punkter er. Frihetsberøvelse ved hjelp av myke håndjern, bind for øynene eller et rep man binder hendene til sengen med kan være et lekent vis å tenne hverandre på. Hvor langt man går i denne typen lek er veldig individuelt, så bestem et sikkerhetsord som betyr at man vil avbryte leken.

Fortell hverandre seksuelle fantasier - det er gjerne en barriere for mange å dele dette, men det gir også en nærhet til hverandre. Ord og fortellinger kan være veldig opphissende - så forsøk å holde på en stund, slik at lysten bygger seg opp. Dette er blogginnlegg fra blogg. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg. Prøv den, og se. Hva har du egentlig å tape? Sett hjernen i gang 53 prosent av kvinene i undersøkelsen hevder det samme: Sexogskandalelivet Hasj Røyking, sex og mer problemer!

Datingsite shemail escort

DATING NETT ESCORT KONTAKT

Realescorte no sex videoları